keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Hang it almost all



Eteinen kokenut muunkinlaista muutosta viimeaikoina, kun lattianrepimistä. Meillä oli aiemmin peilipiironki siellä. Silloin kun se siihen kannettiin, ajattelin, että peili tuo edes vähän valonheijastuksia pimeään eteiseen ja samalla saamme laatikot pipo-hanska-huivi-säilytykseen. No myönnettävä on, että nuo ominaisuudet toteutuivat. Lisäksi pöytätaso toi todella kaivatun romunkerääntymistason ja tuntui, että eteinen on ihan tukossa ja ahdas. Kannoimme isännän kanssa taannoin piirongin takaisin makuuhuoneeseemme. Sinne se passa tällä hetkellä ihan passelisti.




Mietin ensin, että laitan varastosta löytyvää ivar-hyllyä parilla alahyllyllä (kengille) ja ehkä yhdellä tai kahdella ylähyllyllä (korit pipoille ja hanskoille) sekä väliin seinälle naulakkokoukut takeille. No mietin sitten toisenkin kerran ja totesin, että en halua liian kapeaa hyllyä, jonka päädyt "tukkivat" eteistä taas. Piti löytää hattuhyllyllinen naulakko. Ja kas vain, sellainen löytyikin kirpparilta. Hienompi, mitä olin edes ajatellut.


Noin puolitoista senttiä jouduin sahaamaan naulakon molemmista päistä pois, että sain sen mahtumaan seinälle. Vähän valkoisen maalin töpöttelyä puupintoihin ja spraylakka päälle. Lakka siksi, että maalipinnan patina säilyisi hieman paremmin.


Myös räsymatto oli pakko napata kirppikseltä matkaan, oli niin ihanan värinen. Selvästi matto oli päistä lyhennetty, mutta juuri täydellisen mittainen tuohon kohtaan eteistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti