keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Salaa

No nyhän mää sen hokasin. Vuosi on mennyt jo aika päiviä ohi. Siis tätä blogia. Helmikuussa 2012 oon alottanut. Salaa. En kertonut alkuun kenellekään. (Parempi olikin niin, enhän mä raukka oikein edes tiennyt mitä olen tekemässä.)

Ei sitä pitkään kestänyt, oli pakko raottaa salaisuuden verhoa. Ensiksi ystävälle, joka oli turvallisesti useamman tuhannen kilometrin päässä, eikä olisi voinut möläytellä. Mutta muutaman kuukauden päästä kerroin jo muutamalle muulle, esim. isännälle.

Missään välissä en ole mainostanut mitenkään kummoisesti. Joillekin kavereille fb-viestillä laitoin linkin. En kuitenkaan ole harrastanut mitään julkista mainostamista FB:ssä, sillä kavereinani on myös työkavereitani ja haluan pitää yksityisen ja työminän erillään. Tiedänhän minä, että saisi ne blokattua, mutta kun en ole jaksanut.

Nyt on kuitenkin niin, että tekstejäni on käyty katsomassa noin 150 alle 3tuhannen, noin vuodessa. Vakilukijoita ei ole ilmottautunut kuin 5, mutta kyllä jonkun muunkin on täytynyt käydä, ihan ulkomaita myöden. Sehän on minulle silti mysteeri, miten kaikki ovat tänne löytäneet. Tuhannen kävijän kohdalla pidin arvonnan, jolloin selvisi, että ainakin blogihyppelyllä tänne oli päädytty.




Ei muuta, porskutetaan eteenpäin. Uudet sekä vanhat lukijat:

Kiitos ja tervetuloa uudelleen!








P.S. Meillä on kompostori muhinut koko talven oikei hyvin. Pari kertaa ollaan vähän tyhjennetty, möyhitty kunnolla ja saatu lämmöt lähtemään ylös. Alhaisimmillaan mittari on näyttänyt 5 astetta, mutta paljon se on pysytellyt yli 20 asteessa. Onkos muilla onnistunut "talvehtiminen"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti