torstai 8. elokuuta 2013

Kertaus on opintojen äiti

No en nyt kuitenkaan aio kolmatta kertaa kertoa terassin jatkopätkän rakentamisesta. Sillä saralla ei ole tapahtunut mitään uutta. Ja samat kuvat alkaa näyttämään aika yksitoikkoiselta. Kai sitä on ihan hyvin tullut lomailtua, kun ei sen vertaa muista, että on jo kertaalleen aiheesta kirjoittanut. Varsinkaan kun juuri muuta ei ole tullut tänne laitettua. Phuuh. No sama pää, kesät talvet.

On sitä sentään tullut muutakin tehtyä. Keittiön pöytätasoista olen jo toisenkin saanut vahattua. Yksi jäljellä, kai se on huomenna rykäistävä. Ei vaan innosta. Miten sitä sais muka helposti hiottua vanhat pinnat altaan takaa hanan ympäriltä. No ei mitenkään. Pitänee pitää sormet ristissä ja toivoa parasta.

Mattopyykilläkin olen taas käynyt. Isäntäkin oli apuna. (Miten se työn kulku ei ole itsestäänselvyys? Eikö pyykit ja tiskitkin ensin kastella, sitten pesuainetta, kuuraus, huuhtelu ja kuivatus?) Ihan hyvin se lopulta sujui, välillä vaan ihmetyttää miksi pitää tahallaan heittäytyä tietämättömäksi. Vaikka onhan se hyvä tietty varmistaa, ettei saa jälkeenpäin haukkuja kun tekisikin jotakin hieman erilailla.

Mitäs muuta, kasvitarhalla oli taas pakko käydä, kun on alet. Keväällä kesäkukiksi ostetut orvokit alkoivat olla aika käpysiä. Muutamat kerrat jo kukkineet, ei kai voi enää kauheasti vaatia. Nyt ostin miljoonakelloja ja muutamaa muuta, vähän väriä loppukesään. Ja rinteeseen auringonhattua, sadepäivänhattua, tuoksukurjenpolvea kolme. Mitäköhän muuta?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti