lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vihertää

Hiihtolomalla pääsin poikkeamaan pikaisesti Turun Lankamaailmassa. (Isäntä kääntyi vahingossa Humalistonkadulle.) Tiesin kyllä mitä olin hakemassa, mutta tarttui matkaan vähän jotain muutakin. Bambulangan tarve oli tiedossa, samoin lyhyet pyöröpuikot minulta puuttuivat. 

Lisäksi nappasin pari vyyhtiä kahta eri vihreää kudetta. Kuteet oli siellä tosissaan tyrkyllä. Monta rullakkoa täynnä ihania värejä. Mutta siis minä otin vihreitä. Näin jälkeenpäin on käynyt mielessä, että voisiko joskun miettiä muitakin värejä. Tosin vihreä on ollut minun värini ihan lapsuudesta asti... Ja tulipahan ainakin bambulankaa ostettua pari kerää myös keltaista. Ja lisää mustaa. 

Olen koittanut tehdä pipoa sukkapuikoilla, mutta eihän siitä tullut mitään. Nyt on pyöröpuikot olleet kovassa käytössä. Se ainakin oli nappiostos. Ja kyllä bambulangan muukin käyttö on jo suunniteltu, pitäisi tehdä neuletakki. Hitaasti mutta varmasti. Sen verran on kuitenkin tullut varmuutta kutomiseen, ettei koko ajan tarvitse katsoa mitä tekee. Voi kutoa vaikka auton kyydissä, vähän pimeämmässäkin.



(Tässä kirjoittelen tätä samalla kun lapsukaiset katsovat lastenohjelmia. Nyt juuri tulee aivan mahtava Gumballin ihmeellinen maailma. Kannattaa katsoa! Aamu alkaa hyvin, jos se alkaa naurulla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti