tiistai 18. maaliskuuta 2014

Puinen mutka


Murrin vuosikausia vaalima valaisin koki loppunsa. Se on kaatunut lukuisia kertoja ja oli se jotenkin saatu aina vaan toimimaan. Nyt on kuitenkin mennyt jo tovi siitä kun se viimein "poksahti". Ei enää saanut valoa päälle. Varjostin oli jotakuinkin lohenpunainen ostohetkellä, mutta kyllä parissakymmenessä vuodessa väri oli muuttunut jo muuksi. Lisäksi siinä oli joitakin mustia öljyväritahroja. Raato on pitkään ollut vain tiellä.


Toissaviikonloppuna, kun olimme murrilla, tuli vähän järkkäiltyä ja valaisin sai viimein purkutuomion. Laitoin sen osiin ja suurin osa osista jäi odottamaan uusiokäyttöä.


Kuvassaoleva varsi tulee jonnekin päin meidän puutarhaan. Lyhtytelineeksi tai köynnöstyeksi tai joksikin muuksi, katsotaan nyt minne se asettuu.


Jalka tai ne kaksi kiekkoa, jotka jalan alapäässä pitivät tuota vartta pystyssä, menevät käyttöön myös. Musta kiiltävä kiekko voi päätyä vaikka kelloksi, isommasta varren värisestä kiekosta, jossa on jalat, saattaa tulla ruukun jalusta. Varjostimen kehikko jäi murrille roikkumaan toisen jalkalampun varteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti