maanantai 24. marraskuuta 2014

Hahmoja



Poika Aa on taas kötöstellyt. Ylemmässä kuvassa on variksenpelätin ja alla jokin Pokemon-hahmo. Tämän tapaisia tyyppejä syntyy ihan päivän parin välein. Eikä se suinkaan näytä mitään laantumisen merkkejä.


Alkaa pojassa näkymään samoja hamsterin piirteitä kuin äidissään. Meni lempipyjaman housun niin pahasti rikki, ettei hiutunutta kangasta kannattanut enää lähteä ompelemaan kasaan. Ei niitä silti voinut pois heittää. Pesun kautta askartelumateriaaliksi vaan. Eilen illalla meni toisetkin pyjamanhousut ihan riekaleiksi. Kai niillä on sama kohtalo, ei olla neuvoteltu vielä. Vaikka hyvähän se toki on, ei mene kerskakulutukseksi, kun käytetään taatusti loppuun ja uusiokäytetään sittenkin vielä.


Paras lahja ikinä on ollut Ikean kangastussit ja rulla tilkkuja, jos en vielä ole muistanut mainostaa. Ne on kyllä hintansa jo haukkuneet. Ollaan jo tuoton puolella. Ei jaksa poika Aa roikkua telkkarin äärellä iltaisin, mieluummin neuloo hahmoja. Ennemminkin meinaa hermo mennä, jos mitään ei illan aikana saa tehtyä. Tänään taas tiukka paikka, kun koriksen jälkeen pitää tehdä läksyt. Ei oikein ehdi työstämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti