sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Mitä sattuu otoksia



Pääasiassa olen ottanut kuvia kännykkäkameralla, kun se on aina mukana ja kuvat siirtyy talteen aina yön aikana. Viime aikoina on tullut aika paljon sellaisia hutikuvia, kameran kun laittaa päälle, niin se laukaisee siinä samalla jo ekan otoksen. Sitten on näitä tällaisia kuvia pilvin pimein. Osa ihan hauskoja, mutta ihan turhiahan ne ovat.



No, kyllä kai tämä kamera on ollutkin kovilla. Joskus puoli vuotta sitten tyhjensin pari tuhatta kuvaa muistista ja voisi varmaan taas tyhjentää saman verran. Ei kai sitä voi puhelimen kameralle odottaa samanlaista kestoa kuin ihan oikealle kameralle. Yksi syy nykyisen puhelimen mallille oli nimenomaan juuri kameran hyvä kuvanlaatu. Nykyinen kuvanlaatu vain alkaa olemaan aika surkea, kovasta käytöstä eittämättä johtuen.





Eihän puhelimen kameran ominaisuudet nyt ikinä saavuta oikean kameran ominaisuuksia, mutta minä olen kelpuuttanut peruskuvat. Zoomatut kuvat eivät ole alunperinkään olleen kummoisia.






Pitää alkaa miettimään muita ratkaisuja, jotta tulisi tallennettua aikaa yhtä ahkerasti kuin tällä nykyisellä luurilla. Ei viitsisi hankkia uutta puhelinta mokoman takia, mutta onko myöskään mitenkään todennäköistä, että saisi raahattua kameraa mukana?







Kantaako kaikki muut kameraa matkassa? Ehtiikö / jaksaako kameran aina kaivaa kassista, kun olisi kuvattavaa? Kotonahan kameran käyttö pitäisi vielä onnistua, mutta onko akuissa is´kinä virtaa, kun kuvaustilanne on päällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti