maanantai 20. helmikuuta 2012

Ajatuksenjuoksu katkolla.

No niin, uusi päivä valjennut ja uusin silmin liikkeellä. Näkeehän sen pikaisella kierroksella talossa, että niitä valkoisi seiniä on kyllä enemmänkin. On omassa makuuhuoneessa, poikien huoneessa ja kellarissakin muutama.

Vaalea koti oli ajatuksissa kun muutimme, vanha koti oli varsin värikäs. Kyllähän tänne aika vaaleaa tulikin aluksi, kun muutama lattia maalattiin valkoiseksi ja tapetoitiin vaaleilla papereilla. Ensimmäisen kerran pieni anarkisti minussa heräsi, kun rapsutin maalia vanhasta kaapista. Tarkoituksena oli maalata se valkoiseksi, mutta se jäi keltaiseksi. Kaappi on vanha keittiön kaappi ja siihen on lisätty pyörät alle. Vanhassa kodissa se lojui kellarissa romukaappina, nyt se säilyttää askartelu ym. tarvikkeistoa.



Myös eteinen sai keltaisen värin, kun vanha väri muistutti lähinnä nikotiinin kellastamaa. Keltainen on ollut aina minulle piristystä tuova väri, mutta en ole sitä oikein missään käyttänyt.



Kuvissa kirppislöytöjä. Poika toivonut viidakkokasveja olohuoneeseemme, mutta se ei ole vielä toteutunut. Taulu kuitenkin hyvä alku, vaikka päätyikin eteiseen. Taulun hintaa en muista, mutta peili oli 6€. Ihan kelpo hintana pidän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti