tiistai 21. helmikuuta 2012

Bloom



























Vahasin tänään kahteen kertaan sänkymme rungon Bloomin huonekaluvahalla. Pitkään se onkin jo odottanut. Pojat Aa ja Pee olivat mummulla, joten poika Seen päiväunien aikana ehdin homman tekemään. Vaha oli varsin kiitollista sivellä, levittyi hyvin muttei sotkenut. Oon aika laiska suojaamaan, joten hyvä niin. Ekassa kuvassa näkyy käsittelemätön pinta jalassa ja kertaalleen vahattu laidassa. Toisessa kuvassa kahdesti vahattu pinta. Täytyy vielä hieman tutkailla, vahaanko sängyn kolmannenkin kerran.

Tämä on melkoista harjottelua. Tuntuu, ettei olla ihan yhteisymmärryksessä kuvien ja tekstien kanssa. Ne tuntuu menevän ihan minne lystää. Taidan luovuttaa tällä erää ja annan niiden olla juurikin sinnepäin.

Sänky on muuten papan (miehen isä) tekemä. Sille pitää tehdä aina piirustukset, että se lähtee mitään tekemään. Tein tästäkin jonkinlaiset. Kiistaa meinas tulla jalkojen paikasta. Minä olin sitä mieltä, että ne tulee justiinsa kulmiin, kun pappa oli meinannu laittaa ne rungon sisäpuolelle. Pikkasen siinä piti vääntää rautalangasta ja piirtää lisää kuvia. Kyllä me loppuviimeks päästiin yhteisymmärrykseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti