keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kerro mulle, arpa sulle.

No niin. Nyt päästiin asiaan. Kävijöitä on kirjaantunut viimeaikoina mukavaan tahtiin, vaikka olenkin päässyt itse harvemmin jättämään merkintöjä. Oletin, että kesä pitää ihmiset irti koneista, mutta eipä tainnut luulot osua oikeaan. Ja ihmetellä vaan voi, miten ihmeessä joku Etelä-Koreastakin on eksynyt tänne. Sen ja Suomen lisäksi täällä on käyty kahdeksasta eri maasta.

Tonttu siis rikki ja arvonta alkakoon! Tarjolla on taidetta. Murrin eri aikoina tekemiä töitä, jotka ovat yhtä lukuunottamatta (muistaakseni) olleet näyttelyissä esillä. Koitin valita hieman eri tyyppisiä, jotta olisi suurempi mahdollisuus löytää joukosta omaa silmää miellyttävä. Töiden kokoja en ole mitannut, mutta mittakaavaa voi saada pyykkipojista. (Tämä ripustus ei ole ehkä paras näille töille, mutta toivottavasti välttää.)

Kamerakin antaa koko ajan vinkkejä, että pian loppuu voimat. Onneksi jonkinlaisia kuvia kuitenkin sain otettua. Saas nähdä jäikö nämä kuvat tämän kameran viimeisiksi.





Niin sen ajattelin, että kaksi näistä töistä* lähtee arvonnassa uusille omistajille. Arvan saa, kun jättää viestin ja kertoo miten on tänne päätynyt? (Satun nyt vain olemaan hieman utelias.) 

Här har varit över tusen tittare på mitt blogg. Därför ska jag ha lotteri. Om du vill vara med, skulle du bara berätta hur hittade du hit? (Lite nyfiken är jag.) Två av dessa konstverket* ska jag sända till nya hemmet.


There has been over thousand viewers here. That´s why I´m having a lottery. So I thougth that you can join the lottery by telling how did you end up here? (I´m little bit curious.) Two of these artwoks* will have  new homes. 





















Anteeksi vain kielitaitoisille lukijoilleni. Saattaa olla, että ulkomaan kielillä tuli paljon virheitä, mutta en anna sen haitata. Ainakin yritin. (Ja viime yrittämisestä on jo tovi, ei ole päässyt tavaksi asti.)

Arvonta päättyköön varsinaiseen arvontaan. Sille annettakoon päivämääräksi 25.7.2012. Lotteri ska vara på 25.7.2012. Lottery day is on 25th of july 2012.

*guassi, 1/1

5 kommenttia:

  1. Hmmm... vaikea kysymys, ellen ihan väärin muista niin aikoinaan tuttu laittoi linkin mielenkiintoiseen blogiin. Siitä saakka olen satunnaisesti lukenut. Hienoja tauluja on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitahan suosikkisi tuntomerkit kanssa tulemaan. Tällä hetkellä näytät olevan aika vahvoilla.

      Poista
    2. Suosikki on alin vasemmalta, jossa on neliöitä. Onkos näillä töillä nimiä?

      Poista
  2. sattumalta ekaa kertaa käymässä, seuraava blogi-toiminnolla. Ihana tuo tulppaanikuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, tuota täytyy itsekin kokeilla. Mä oon ollu varmaan ihan laput silmillä, kun en oo tota tajunnut käyttää lainkaan. Tervetuloa!

      Poista