maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kurjenmiekkoja



Poika Aan kanssa kävimme pyörillä hakemassa kurjenmiekkoja, kun lähistön kotipuutarhuri oli pihaltaan poistanut osan omistaan. Muutamat muut olivat jo hakeneet satsit ja oletin, että saan pari pikku mätästä. Olipahan kuitenkin iso laatikollinen portinpielessä odottamassa ja olimme viimeiset hakijat. Pyörän kori ja lastenistuin täyttyivät äärimmilleen.


Poika Aa halusi vielä tehdä pikku pyörälenkin, kun oltiin vauhtiin päästy. Ei muuta kuin "antenni" naamalla lähistön kortteleita kiertelemään...


Nyt on uudet vanhat kasvustot maassa ja säätilakin on ollut suosiollinen. Toinen taivaaltakastelu jo käynnissä. Pikkasen jännittää silti, kuinka mahtaa siirtoaika muuten olla otollinen?


Mahtavaa kuinka sitä voi saada facebookin kautta kunnon kasveja, pikkuisten puutarhoilta ostettujen taimien sijasta. Itselläni nyt ei ole kovastikaan vielä jaettavaksi maailmalle, mutta eiköhän jossakin vaiheessa sekin tule onnistumaan. Vaikka meillä onkin rintamamiestalon piha, niin kovin vanha puutarha meillä ei ole. Kuunliljoja ja syreenejä lähinnä... Mutta ainakin omenasadosta riittää jaettavaksi tänäkin vuonna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti