perjantai 4. huhtikuuta 2014

Apua tarvitaan!

Pojat Aa ja Pee taiteilivat ystäväni liitutaululle pari kissaa. Poika Peen kissa seisoo oksalla ja sen pylly puhuu, huomaattehan? Poika Aa piirsi pantterin, jolla on ilmeisesti lemmikkinä Aatu niminen kirppu. Se on selkäpuolella, joten pantterin pitää kutsua sitä nimellä.

Oikeastaan avuntarve koskee tuota mattoa. Ystäväni ei edes tiennyt omistavansa tuollaista, ennen kuin olin rempan jälkeen auttamassa häntä. Kaivoin maton joistain laatikosta ja heitin tuohon oven eteen. Kysymys kuuluukin, että mistä noita mattoja löytyy? Ja jotta ei menisi liian helpoksi, niin tarvitsisin suunnilleen samalla värityksellä, mutta paljon isompana. Toki voin parista pienemmästä yhdistääkin. Pitäisi saavuttaa kuitenkin sellainen 240x340 cm2. Sitten se olisi täydellinen meidän ruokapöydän alle. Kaikki vihjeet otetaan vastaan.


Toim. huom. 
Sen kerran kun ajattelen saavani tekstejä kehiin hieman taajemmin, kun pistän niitä tulemaan suoraan puhelimella, niin eihän se niin vaan onnistukaan. Tämäkin on jo vanha juttu. Jossakin matkan varrella oli jokin katko tapahtunut ja juttu oli puhelimessa luonnoksena. Ehkä ensi kerralla helpomman kautta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti