torstai 16. lokakuuta 2014

Neuleita ja novelleja

Eilen oli paikallisessa kirjastossa ensimmäinen Neuleita ja novelleja. Toive tapahtuman järjestämisestä oli tullut asiakkaalta / asiakkailta. Järjestäjät olivat varautuneet siihen, että ehkä ekalla kerralla saadaan kymmenen henkeä paikalle. Ja sitten jos jatkoa kaivataan, niin ne kymmenen henkeä varmaankin suosittelevat eteenpäin...

Ekalle kerralle varattu tila oli jo heti alkuunsa liian pieni ja tupaten täynnä. Väkeä oli runsaasti, tuolit ja kahvit loppuivat heti kättelyssä kesken, mutta kaikkea saatiin tarpeeksi ja itsekin mahduin vielä ovensuuhun. Paikalle oli saapunut ainakin 30 naista. Kaksi miestäkin kävi, mutta he olivatkin paikallislehdestä, eivätkä varsinaisesti osallistuneet novellin kuunteluun tai varsinkaan neulomiseen.

Ihan mahtavaa kuunnella jonkun lukevan ja samalla voi itse vähän harrastella. Ei onnistu kotona. Eikä voi verrata mitenkään äänikirjaan. Tekstivalinta oli oiva, viihdyttävä ja juuri sopivan pituinen.

Seuraava kertakin sovittiin jo. Järjestäjät varasivat isomman tilan reilun kuukauden päähän.



Niin, se novelli. Kirjastontäti luki meille Pirkko Saision Signaalista novellin Onnellisten saari. Pitänee ottaa Saisiota lukulistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti