maanantai 3. syyskuuta 2012

Kengissä piisaa

Jostain kumman syystä meillä on aina kuisti ja eteinen täynnä kenkiä. Osasyynä saattaa olla isännän jalan suurehko koko, mutta kyllä kenkien määrälläkin on osuutta. Jonnekinhan niitä pitäisi saada tungettua. Katselin netin myyntipalstoja, kauppojen mainoksia ja mitään ratkaisua ei löytynyt. Paluu suunnitelmaan A.



Kellarissa oli aiemmin (hellahuoneen) keittiönurkkaus. Kaapit kannoimme vähän muuton jälkeen autotalliin. Nyt saimme yläkaapille käyttöä, vaikka aluksi hieman epäilinkin elvyttämistaitojani. Pesu, hionta ja maalia pintaan. Kyllä se sitten kuitenkin käytössä välttää.

Ja näissä kuvissa ei todellakaan ole meidän kaikki kengät. Ei varmaan edes puolet. Huh.
(Vanhan kodin kenkähuonetta tulee silloin tällöin ikävä. Ei se mikään luksus ollut, vanha hillokellari, mutta siellä näki hyvin mitä valikoimiin kuului.)











Luokattoman huonoja kuvia. Ja kaiken lisäksi ne oli ihan miten päin sattuu. Bloggasin nimittäin kännykällä. Vaikka sen ruutu onkin ihan hyvän kokoinen, ei siitä nää varmasti, onko kuvat tärähtäneitä. En ole myöskään löytänyt mitään keinoa kääntää kuvia, saatika sijoitella tekstin lomaan. No, näillä mennään silloin kun on puhelin vain käytettävissä.



3.9.2012 Koitin vähän retusoida. Tulos ei edelleenkään kummonen. En välitä. Pitää lähteä katsomaan onko sade vienyt taas ajoväylän pihasta tielle mennessään. 


2 kommenttia:

  1. Hyvä kenkäkaappi! Harmi kun osa kuvista on selällään.

    VastaaPoista
  2. Toimitus kuittaa vian korjatuksi, auttavasti.

    VastaaPoista