torstai 13. syyskuuta 2012

Inventaario

Olen koittanut kantaa kaiken mahdollisen kirpparille. Opettelen luopumaan. En niinkään kiinny vaatteisiin, vaan paremminkin tavaraan. Suurin osa kirpparikamasta on vaatetta. Pikkumiehille pieneksi jäänyttä. Nuo kaksi isompaa ovat melkein samaa kokoa, joten heidän vanhojaan ei nuorin ehdi millään käyttää kaikkia. Mutta tavaraakin vein.

Isäntä tallensi tilanteen 
En ole ainoa meidän perheessä, joka kiintyy tavaraan. Poika Aa hyvästeli tippa linssissä jokaisen myyntiin laitetun pikkuauton erikseen. Ei niitä kovin montaa ollut ja jäljellekin jäi puolitoista sataa. Jep, tehtiin tosiaan inventaario. Nostettiin työpöydälle kaikki autot mitä löytyi. (Hukassa aivan varmasti useampi.)

Romukoppaankin laitettiin aika monta autoa. Kaikki mistä puuttui pyöriä. Tai semmoiset mistä ei ollut muuta jäljellä kuin pyörät. Mutta voi kauheeta, jos olisi pitänyt vielä vähentää määrää. Ei oo helppoa.

Kamat on nyt olleet viikon kirppiksellä, toisen viikon ainakin vielä pidän. Kyllä se sen verran plussalla oli, että kannattaa. Vaikka myyntipaikka notkuu, tuntuu ettei mitään ole vielä kotoa vähentynyt.

On kuitenkin paljon sellaistakin, mitä ei jaksa kirpparille raahata. Liian isoja kapineita. Osa on ollut tori.fi:ssä ja aekissa myynnissä, mutta olen ajatellut laittaa myös toisen blogin ihan näitä vermeitä varten. Jos saisin jonkun tolkun itelleni, mitä oikein hamstraan. Saa nähdä tuleeko siitä ikinä mitenkään julkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti