keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kopista toiseen

Tässä on vanha ja tuossa on uusi. (Pappa taas teki.) Uusi on vielä maalaamatta ja tarkoitus on saada siihen vielä viherkatto aikaiseksi. Niin ja tietenkin se pitäisi saada myös tuon vanhan paikalle. Olen nyt kaivanut juuria ja maata tuon vanhan katoksen jalkojen ympäriltä. Jollakin konstilla se olisi saatava vielä irti maasta.

Vanha koppi toimi kaivuun ajan traktoritallina. (Saattoi ehkä hieman haitata kaivamista, mutta ainakin pojalla See oli tekemistä.) Jatkossa toimikoon sellaisena tai vaikka vartiokoppina. Eihän sitä viitsi käyttämättä jättää, meinasin kiikuttaa sen pojille leikkimökin luokse.

Uuden katoksen alle valetaan betonilaatta, jotta puhtaanapito helpottuu. Kopin ovi tulee tiellepäin ja roskista täytetään pihan suunnasta. Lisäksi pitäisi saada postilaatikko vesikourun puolelle. Hirveesti hommaa pienen kopin eteen saa tehdä. Mutta tämäkin jatkuu taas toisella kertaa, nyt on tullut määräys pystyttää trampoliini...

Ja kun tarina jatkuu, niin voinen todeta, että vanha koppi meni säpäleiksi. Pyysin isäntää apuun, sillä en saanut koppia itsekseni ylös. No siinähän kävi niin, että kun ei järki riittänyt, niin apuun tuli voimat. Hyvinkin nopeasti kopin paikalla oli kasa silppua. Vaikka ei kai se mitään, saan ainakin jalat terassin (toiseen) jatkopätkään. Betonilaatan valaminenkaan ei ehkä mene ihan putkeen, sillä vaahteran isohko juuri paljastui ihan väärästä paikasta. Näillä mennään...

2 kommenttia:

  1. Lisäisin kuvan valusta, mutten osaa, tai sitten se vaan ei ole mahdollista. Tulihan se juurikin ihan "juurikin" sahattua.

    VastaaPoista
  2. Ei kai tänne sentään kuvia saa liitettyä, ne on ihan toiset mediat ne, missä se onnistuu. Toisaalta jos joku tietää toisin, niin saa valistaa.

    VastaaPoista