sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Guerilla greetings!

En välttämättä ole kovin innoissani saadessani haasteen. Enkä niitä kovasti myöskään viljele eteenpäin. Nyt on kuitenkin asianlaita niin, että saanut niin hyvän ajatuksen, että aion haastaa jokaisen, joka sen haluaa ottaa vastaan.

Homman nimi on nimittäin sellainen, että tuolla kulkiessani katselen julkeasti toisten ihmisten taloja ja pihoja. Toisinaan jokin sykähdyttää. Useimmiten talo tai piha jonka kohdalla näin tapahtuu, on jonkun tuntemattoman ihmisen. Joten harvoin pääsee kehuja antamaan hetimiten. Kuitenkin haluaisin tuoda hyvää mieltä heille, jotka ehkä ajattelevat omastaan ihan tavallisena, sillä minäkin saan siitä hyvää mieltä. Niinpä olenkin kehitellyt ajatusta ns. guerilla greetingseistä. Vähän niin kuin guerilla gardeninginkin, on tarkoitus kasvattaa jotakin, tässä tapauksessa ainakin hyvää mieltä ihan ilmaiseksi. En edes tiedä, onko tuo hyvä vertaus, mutta se nyt on käynyt mielessä.

Haaste tässä kuuluukin: Vie kortti postilaatikkoon tai -luukkuun sellaiseen osoitteeseen, jossa on jotakin, joka on saanut sinut hymyilemään. Eihän sen tarvitse olla edes talo tai puutarha, onhan sitä vaihtoehtoja maailmassa.  




Itse olen päättänyt aloittaa eräästä talosta, joka saa minut hyvälle mielelle ohikulkiessani. Tein kortin vanhasta tapetista. Toki toivotuksen voi viedä valmiillakin kortilla tai vaikka tuoheen kirjoitettuna tai kedon kukkien kera. Kukin taablatkoon tyylillään.

Nyt jään jännityksellä odottelemaan, milloin tämä asia tulee jossakin toisaalla tai täysin uutta kautta vastaan. Toivoisin sen tulevan. Saa minulle toki vinkatakin, jos olet tarttunut syöttiin.


P.S. Enhän mä edes tiedä onko tämä minun ajatukseni, voihan se olla että moni muukin on tällaisia miettinyt ja toteuttanutkin jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti