keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Ihan pikku hetki vain



Tiedättehän tilanteen, että siivoan tuon nurkan ihan äkkiä vain? Sunnuntaina tuo hetki kesti helposti puoli päivää. Aloin siivoamaan kellarin eteistä, se kun on pitänyt tehdä jo jonkin aikaa, mutta olen kiertänyt sitä vähän kuin kissa kuumaa puuroa. Ei siitä ihan hetkessä selvinnyt. Nuorimmainen yritti kovasti olla apuna, mutta jossakin vaiheessa minä, hän, imuri ja paljon roinaa emme enää mahtuneet samaan koppiin. Onneksi oli paljon tapeltavaa veljien kanssa, joten kului se aika poikasillakin.


Nyt on kuitenkin isännän lasinpesunestekanisterit sievässä rivissä ja aika moni muukin juttu. Saattaa joku viaton lukija ihmetellä, että miksikäs niitä kanistereita on noin monta? Sitä en tiedä, mutta kun joskus keväällä olisin pari nakannut mäkeen, niin en saanut lupaa. Niitä kuulemma tarvitaan. Olen minäkin hamsteri ja kerään kaikenlaista, mutta pääasiassa yksi samanlainen riittää.


Vielä pitäisi hieman ruuvi- ja työkaluosastoa pistää siistimpiin kasoihin, mutta kyllä nyt jo voi olla tyytyväinen. Mahtuu nääs kulkemaan eteisen läpi, vähän niikuin siinä on tarkoitettu tehtävänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti