sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Raivokasta raivausta

Ennen raivausta kasvihuoneen suuntaan.




Raivauksen jälkeen tielle päin.







                                             

Ryteikköä tuli raivattua pari viikkoa
sitten. Ihan kiva kasvi periaatteessa tontin rajalla tuo "villivadelma", se vaan yrittää vallata alaa niin kovasti. Kun olin saanut sitä raivattua, näki selvästi, että sitä on laitettu yhteen riviin kasvamaan alun perin. Oli nimittäin melko suora rivi. Mutta kaikki siitä pihaan päin olikin siellä täällä ainakin kolmessa neljässä "rivissä".


Oksat lopulta mahtui kahteen peräkärrylliseen, kun sopivaan mittaan jaksoi silputa. Tilaa pihaan tuli kuitenkin aika tavalla, arviolta noin 15m x 1,5m kaistale. Tai siis tuntuu kuin lääniä olisi tosi paljon enemmän. Kaipa se yksikin rivi tekee ihan riittävän näkö- ja meluesteen, kunhan vaan lehdet puhkeavat. Ihan siis naapureita ajattelen. Ei heidän puoleltaan juuri ikinä mitään näy tai kuulu, meiltä varmasti monenkin edestä.


Paikoitellen laitoin syreenin alkuja tyhjempiin paikkoihin, siitä kun tykkään enemmän kuin villivatusta. Ja syreeniä on jonkin verran myös naapurin puolella. Vielä pitäisi tuo raivattu alue kääntää koneella, että saa juurakot ylös. Käsipelin ei vaan jaksa.

On tuossa joulukuusen raatokin, mutta kyllä tuosta pikkukokon olisi saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti