sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Baby blue eli uusi perheenjäsen

Torstaina lähdimme poikien Pee ja See kanssa bussilla Ikealle, josta isäntä nouti meidät työpäivänsä päätteeksi kyytiin. Poika Pee alkoi olla aika kärsimätön, olihan jännittävä onnikkamatka ja Ikean leikkipaikan huvit takana. Ja vieläkin piti jaksaa. Kiukutteluksi se lopulta meni, mutta niinhän se aina. Saimme kuitenkin kaiken ensihätään tarvittavan hankittua ja mahtumaan autoon.



Vitsi, vitsi. Eihän me nyt toista koiraa olla hankittu. Tuo kuva on yli kahdeksan vuotta vanha. Mutta eikös olekin suloinen?

Kävimme ostamassa uuden grillin. Vanha grillimme pääsi loppusijoitukseen viime syksynä, kun muutimme. Se oli kauhea räyskä kaasugrilli, millä oli sinnitelty jo ihan liian monta vuotta. Emme halunneet uutta räyskää, eikä viitsitty sijoittaa huikeita summia kunnolliseen kaasugrilliin. Ostimme vaaleansinisen Weberin brikettigrillin halkaisijaltaan 57cm. (Ei sekään silti ihan halppis ollut.)

Kyllä nyt mahtuu lihaa yhtäaikaisesti kunnon satsit. Ihan kaikki niksit ja hienosäädöt ei vielä ole hallussa, mutta onhan tässä pitkä kesä edessä.

Meinasin myös, että voisi rakentaa kesäkeittiön pergolan yhteyteen ja hommata sinne erikseen kaasupolttimen. Voi sitten perunatkin keittää ulkosalla. Eikä tuo grillikään tuohon jää. Sille olen suunnitellut ihan toisen paikan ruusupuskien tilalle pergolan viereen. Katsotaan saadaanko se sinne tämän vuoden aikana.

Hyvä grilli anyway, pari kertaa testattu. Lihat ja makkarat paistuu ihan eri lailla kuin kaasugrillissä. Kala ja vihannekset on  testaamatta, mutta en epäile etteikö nekin onnistuisi. Voi tällä kokemuksella suositella.


2 kommenttia:

  1. Heh, ootte löytäneet mun pinkin pallogrillin isoveljen... Hiano! Ja juuh, näköjään toimii kommentointi kun vaan osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nehän voi sitten kesämmällä pitää sukukokouksen ;)

      Poista