sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Perjantai meni totaalisesti pelastusarmeijalle. Tuli vaan pidettyä sadetta. Mikään ei innostanut, kun sää oli surkea. Olin toivonut, että pääsiäisenä saataisiin "vähän aikaiseksi". Yksi typerä lattialista odottaa laittamistaan, samoin pari muuta juttua. Niin, että perjantaina olisi hyvä aloittaa. Mutta minkäs teet. Kai ne lorvapäivätkin pitäis ottaa tarpeellisena.

Lauantaina sain sudittua kylppärin kattoa taasen ja illalla saimme laitettua uuden kattolampunkin sinne. Halleluujaa vaan, nyt siellä näkee jo jotain. Ei se vielä koko valaistusongelmaa ratkaissut (eikä ulkonäkökään täys kymppi ole), mutta aina parempi kuin ennen. Kokosin myös Ikean laatikoston työpöydän alle ja siirtelin tavaroita eestaas. Samalla löytyi myös sen fleece, mikä piti laittaa koiran sadetakin vuoriksi. Tuli käytyä myös kiipeilemässä lasten kiipeilytelineissä, viime kerrasta onkin aikaa. Lauantain voikin laskea siis plussan puolelle. Varsinkin, kun sain kaksi kimppua keltaisia tulppaneita.

Tänään sen sijaan onkin ollut tohina päällä. kompostia käänsimme sen mitä pystyi. Jonkin verran se on vielä jäässä. Kompostoria tyhjensimme myös. Koko piha kärysi melko vahvasti kakalle. Kompostori oli päässyt ihan hiukan liian märäksi. Poika Aa joutui lähtemään sisälle, kun ei kestänyt hajua. Isäntääkin hieman yökötti, mutta urheasti kuitenkin osallistui. Ohikulkeneet naapuritkaan eivät kauheasti tervehtineet, niin on kaupungissa erkaannuttu kevään hajuista.

Isäntä tyhjensi kellarin eteistä roinasta. Ei siitä vielä valmista tullut, mutta eteenpäin kaikkityynni. Pyöräänikin hän kävi ropaamassa, mutta vaihteita ei saatu toimiviksi. Pitää huoltaa ihan oikeasti. Itse siivosin vielä portaiden alla olevan puuvaraston. Ei tullut syksyllä sen kummemmin pidettyä inventaariota, todettiinpahan vain, että pihatyökaluja on. Nyt meillä on ainakin pari rautakankea, kolme talikkoa, kolme pistolappiota, yksi tasapäinen lapio, lumilapio, -kola, petkele, ehkä seitsemän erilaista haravaa, hara, kuokka, oksaleikkureita ym.ym. Niin, on siellä myös reikätiiliä, kuparipannu, hiekkaa ja vähän vielä klapejakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti