lauantai 14. syyskuuta 2013

Aikainen aamu on hämärä




Olen alkanut (toisinaan) lähteä töihin noin kymmenen minuuttia aiemmin. Niinä aamuina ehtii kävelemään puolen tunnin pätkän (googlemaps kertoo matkaksi 2,8km) kun pistelee sopivan reippaasti menemään. Aivot saa heti aamulla happea, ennen työpäivää ja keho hieman liikettä. Tuntuu, että aika ei tahdo riittää liikkumiseen muulloin. Sain kyllä viikolla tiedon, että mahdunkin mukaan joogaryhmään. Ihan huippu-uutinen. 


Juttu karkaa, joten takaisin aamuun. Aamut ovat hämärtyneet uhkaavasti, mutta kyllä on ollut upeat usvat ja onhan ne kaupungin valotkin hienoja. Huomaa taas kaikenlaista uutta. Kiasma näyttää Sanomatalon puolelta joltakin pallikalalta. Ja lokit käyvät aamupesulla Kiasman matalassa vesialtaassa. Kauppatorille päästessä onkin jo valoisaa, toistaiseksi.




En minä tänään ole töissä sentään ollut. Aamu on kuitenkin ollut kaunis. Ruskan värejä alkaa pihapuihin tulla ja viimeisiä sadon rippeitä enää jäljellä. Kai sitä pitäisi kasvimaa laittaa talviteloille ja koittaa saada kukkasipulit hankittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti