tiistai 26. kesäkuuta 2012

Voi että on rankkaa

Töissä käyminen siis. Kaksi työpäivää takana ja aika monta edessä. Yhtäkkinen tiedon sisäistäminen, uudet tietotekniset kommervenkit, ziljoona sähköpostia ym. uuvuttaa tottumattoman. Saatika kaikki mitä liittyy työmatkaan.

Oon onnistunut koomaamaan HSL:n lipun kans oikein urakalla. Eilen töistä lähteissä menin työmatkaseteleillä ostamaan lippua. Piti mennä vähän mutkan kautta, että sai auton parkkiin. Ärrällä oli kone temppuillut ja se piti käynnistää uudelleen. Eihän mulla kiire ollut, tärkeintä oli, että muistin mennä ostamaan lippua. Annoin setelit ja sain kuulla, että vanhaksi ovat menneet. Ei muuta kun mutkan kautta taas kotia kohden ja uutta yritystä seuraavana päivänä.

Muistin hakea uudet lipukkeet ja taas nokka kohti ärrää. Ekan ärrän kohdalla oli parkkipaikkakin oikein vapaana. En vaan enää löytänyt seteleitä mistään. Etsin ja etsin, mistään ei löydy. Lähden kotiinpäin, jäivät varmaan töihin. Kunnes kesken ajon huomaan, että lipukkeet on mun perstaskussa. Ja taas mutkan kautta sille toiselle ärrälle. Jonotan. Omalla vuorolla pyydän, että lataa kortille siten, että käytän seteleitä 80€. No eihän se käy. Menee yli tai alle. Ei voi maksaa väliä, kun juuri tänään on lompakko jäänyt kotiin. Eikä voi jättää vajaaksi, kun se kone ei hyväksy mun muutaman kymmenen sentin lahjoitusta. Ei auta kun lähteä taas mutkan kautta kotiin. Huomenna uusi yritys.


Se uusi yritys meinas mennä ihan reisille kanssa. Menin kioskille ruokatauolla, koneet tai yhteydet eivät toimineet. Lohdutukseksi kertoivat, ettei veikkauksen palvelutkaan pelaa. Työpäivän jälkeen päätin poiketa eri ärrällä. Arvaatte varmaan. No ei sitä ärrää tietenkään ollut enää olemassakaan. Jepjep, samalla vanhalla hyväksi todetulla kaavalla eteenpäin. Taksikuski parkkeeraa sillai sinnepäin ja täyttää sen toisenkin ruudun joka oli hetki sitten vapaana. Eiku seuraavaa kioskia kohti (sinne, minne pitää tehdä se pikku mutka). Perillä. Parkkipaikka. Koneet toimii. Mulla on matkakortti ladattuna.


P.S. Kello ollut pimeenä useamman viikon. Tarvitsen sitä jatkuvasti. Vein sen liikkeeseen patterinvaihtoon. Myyjä kertoi, että on pari työtä ennen sitä, kello olisi valmiina joskus 15 minsan päästä. Hyvä. Käyn ostamassa housut. Menee noin 20 minsaa. Kelloliike on kiinni. Ei myyjä muistanut kertoa, että ovat juuri sulkemassa. No, eihän siitä kellosta aikaa nähnyt sen paremmin kuin kellottomasta ranteestakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti