sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sadetta pidelty

On ollut sateista, kaiketi myös muualla. Vähän harmittaa, kuinka paljon on vettä taas mennyt haaskuun. En ole siis saanut ajoissa laitettua vesisaaveja (vieläkään) syöksyjen alle. Myös muutama kouru tarttis ostaa ja asentaa. Meillä ei ole kaivoa, joten kaikki vesi pitäisi tietysti saada talteen.

Jaadijaadijaa, unohduin sivuraiteille. Niin, siis sade on pitänyt meijät lähinnä sisällä. Lauantaina ei tehty juuri mitään. Tai käytiin me hakemassa kahvia Cafetoriasta.

Sunnuntaina sentään tehtiin kaikenlaista. Ihan monta ikuisuusproggistakin. Mä sain neulottua kiinni sohvasta pikkuhiljaa irronneen nyörin, sen joka hienosti peittää reunan sauman. Aikaa siihen kyllä meni, mutta kaipa se nyt hetken taas pysyy siinä. Eikä ipanoille tuu pakottavaa tarvetta repiä sitä ihan vaan vahingossa, ehkä.

Isäntä taasen sai pestyä molemmat autot. Eikä siinä vielä kaikki. Pesi vielä pergolan katteen kaikesta moskasta. Ja koska painepesuri oli sen takia melkein leikkimökin vieressä, niin pitihän sekin vihdoin pestä. Pesin sen siis homepesulla. Sen verran se vihersi. Joka tapauksessahan pesu olisi ollut edessä, maalia pitää saada pintaan. (Niin ja siis mies huuhteli, ettei jää väärää käsitystä kenellekään.)




On muuten sellainen homma, etten tiedä miten saisin kuvat käännettyä. Otin ne puhelimen kameralla ja tekstinkin rustasin luurilla. Tekstiä sentään sai retusoitua tietsikalla. Vaatii harjoittelua vielä(kin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti