tiistai 16. lokakuuta 2012

Tiedätteks tän?

Pimeä nurkka, huono kuva.
Idea ehkä selviää kuitenkin?

Lapset mummulla. Raivokas siivous käynnissä. Viimesessä nurkassa menee hermo totaalisesti. Lattia tv-tason alla täynnä johtosekamelskaa. Olisit laittanut ite, toistelen mielessäni. Niin, mutta kun en laittanut. Miksi, mikä on ollut tarpeeksi hyvä syy tehdä solmukasa? Olisi sitä voinut alun perin hieman miettiä ihan ekasta johdosta lähtien.

No niin. Tason alusta on nyt hitusen toisen näköinen. Onhan sitä sykkyrää jo vuosi tullut tuijotettua. Eikä se kaikki sykkyrä suinkaan poissa ole, mutta poissa näkyvistäkin on paljon parempi.















Muutenkin piti siivota pikkasen normaalia tehokkaammin. Poikien huone ei lukuisista pyynnöistä ollut siivoontunut, joten otin senkin oikein asiakseni. Voisi kuvitella, että meille on lavastettu (huonosti) lastenhuone. Aika paljon leluja meni vintille säilytykseen...



Kolme tyhjää pöytää, kirjat hyllyssä, lelut hyllyssä, sängyt pedattu, lattialla ainoastaan matto... Eihän siellä nyt enää tuolta näytä, onneksi. Meinasi näyttää vähän kolkolta. Niin, eikä tuota perhostaulua ole enää seinällä. Delfiini tiputti sen. Onneksi olin siivonnut, lasinsirpaleita olisi ollut tosi mukava etsiä kaiken rojun seasta.

Ja anteeksi vaan taas, en vaan opi ottamaan ennen-kuvia. Ei meillä näytä tältä kuin korkeintaan neljä kertaa vuodessa. En mä näitä totaalisia siivouskohtauksia kauheen usein saa. (Ja kukaan muu ei saa koskaan.) Sulkekaa siis silmänne ja kuvitelkaa tuonne 150 pikkuautoa, 100 pikku-ukkoa ja eläintä, 50 dinosaurusta, legoja, kaikenlaista pahvista ja paperista kötösteltyä, ihan vaan sikin sokin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti