torstai 18. lokakuuta 2012

Metsään menee..

Ystävä kallis kävi eilen kylässä. Oli suunniteltu, että mennään metsään. Ihan kunnolla retkelle, makkarat ja kaakaot mukaan. Vettä satoi kaatamalla ja muutenkin oli mahdollisimman masentava ilma. Blaah.




Tulipa ystävä kaiken lisäksi lahjojen kanssa. Toi house doctorin litrasen termospullon ja kauniissa paketissa kaakaota. (Huomaatte varmaankin, kuinka hyvin tuo kaakaopaketti mätsää pöytäliinan kanssa?) Kaakao on ostettu Sweetheart karkkikaupasta Helsingistä. Jos pelkäät makeannälkää, älä avaa linkkiä. Tai ainakaan ei parane mennä paikan päälle.

Kaakaot joimme keittiön pöydän ääressä, makkarat jätimme syömättä. Niin ja ostamatta. Termariakaan ei tullut vielä testattua, mutta tarpeeseen se tuli. Saatan kuvitella itseni talvipakkasella istumassa kasvihuoneessa juomassa kuumaa kaakaota. 

Pääsimme me lopulta metsäänkin. Ihan vaan tuohon lähimetsään. Tuli parin tunnin tauko sateeseen. Mentiin metsän kautta ja tultiin suht uuden omakotialueen kautta. Sitä siinä ihmeteltiin, että jos ei kaava rajoita juurikaan, niin onko niihin taloihin pakko ottaa kaikki hilavitkuttimet? On eritasokattoja, ihmeellisiä ulokkeita, outoja värejä, valtavia muureja.... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Käy vaan mielessä, että hämärtyykö järki, kun valinnanmahdollisuuksia on järjettömät määrät? Vai pitääkö nokittaa naapurit? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti