torstai 15. maaliskuuta 2012

Pian vihertää

Aamupäivällä sain taas kylvettyä lisää. Tälläkin kertaa suurin osa oli tomaattia. Jokunen siemen viimekesän sadosta, mutta suurin osa oli kaupan pusseista.





Olen ostanut siemeniä ihan marketista, mutta viime vuonna tilasin niitä myös Isoäidin Kasveista. Jotkin siemenet ovat vanhempia, mutta kyllä ne silti saattavat vielä itää.


Kylvin siemenet jälleen turvebriketteihin. Vettä vaan briketin päälle, niin se turpoaa ruukkuun. Viime viikolla tajusin ottaa keksipaketista tuon muoviosan talteen, se toimii hyvin vesialtaana. Jäätelötikut meillä on laitettu jo muutaman vuoden ajan talteen, ne toimii loistavina nimikyltteinä. 








Hedelmäpussi vaan päälle ja ikkunan viereen itämään. Tikut pitävät pussinkin sopivasti ilmassa. Viikonloppuna pitäisi kasata kellariin kasvihuonekaappi (vanha Ikealainen), jotta saadaan taas keittiön pöytään tilaa. Nyt viljelykset vievät vähän turhan paljon tilaa siinä.








Ja kyllä pihakin on tarkoitus saada vihertämään. Tänään taas on kuljetettu monta kolakuormallista lunta toiselle puolelle taloa sulamaan. Kunhan jaksais joka päivä vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti