maanantai 12. maaliskuuta 2012

Siisti kun sika pienenä. (Ei se sikakaan kovin pitkään pieni ole.)

Muutama kuva poikien huoneesta, ennen ja jälkeen. (Tosin se ennen-kuva on vanha, lauantaina sotku oli vielä pahempi. En vain tullut ottaneeksi kuvaa.) Jälkeen-kuvan jälkeen meni ehkä 5 minuuttia, kun näytti taas kuvan "ennen" kaltaiselta.

"Ennen"
Jälkeen

 





















Sängyt pitkällä seinällä peräkanaa.

Pee sai kirjaston ja naulakkohyllyn.
Aa sai naulakkohyllyn, pulpetti vaihtoi paikkaa.

Poikien huoneessa taitaa olla enemmän kierrätettyä kuin uutta. Kierrätyskeskuksesta olemme ostaneet lasten korituolin, pyöreän pöydän ja poikien sängyt. Kirppiksiltä on automatto, pussilakanat, lintuaiheiset ristipistotyöt, pulpetti, kissatyyny, pari pinnatuolia ja keltainen säilytin, joka pilkistää Aan sängyn päädystä. Lampunvarjostin on Katariinan Kammarista. Iso villamattokin on vanha, se löytyi Fasaani Antikista. Turkoosi ränkky on isännällä ollut jo lapsena. Paljon on leluja ja kirjojakin tullut hankittua kirppiksiltä. Sängyt piti sentään hioa ja petsilakata, mänty kun ei ihan mun silmää miellyttänyt.


Poikien vaatekaapissa "uudet" vetimet.
Norsuvetimet olen ostanut vuosia sitten Indiskasta, jostain miljoonalaatikosta ne ilmestyivät nyt. Ennen vetiminä oli patjaraitakankaiset lenkit. Kaappi on ostettu paikallisesta kierrätyskeskuksesta. Tarrat piti tulla poikien alkoviin, mutta ei ne siellä pysyneet, niin ja näin tuossakin. Karttapallo on kirpparilta.

Posliininorsut








Huoneessa ei ole tehty juurikaan remppaa. Alkovin seinät maalasin siniseksi ja muuriseinän valkoiseksi. Tapetit menee ehkä jossakin vaiheessa vaihtoon, kun vaan keksisi millaiseksi. Mutta ei ne pojat vielä ole valittaneet siitä vaaleanpuna- ja -vihreäraidallisesta tapetista, joten se ei ole kiireellinen. Lattian kyllä haluaisin maalata valkoiseksi, huone on talvella tosi pimeä. Enkä muutenkaan tykkää tuosta parketista kauheasti, kun se on niin oksaista. Näyttää ihan leopardilta. Onneksi on iso matto.


P.S. Sängyt ja pyöreä pöytä laitetaan lähiaikoina myyntiin, kunhan pääsen suunnitelmista tekoihin. Jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia. Pystytään mahdollisesti toimittamaan Hki-Tku välimaastoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti