maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tyhjää täynnä

Lauantaina vihdoin sain miehen avuksi tutkimaan eteisessä naulakon päällä olevaa koteloa. Vaikutti siltä, että se on tosiaan vain kotelo eli umpeen laitettua säilytystilaa. Meidän eteinen ei ole suinkaan mikään tilaihme ja kun tuo poika See hieman kasvaa, niin pipoja ja hanskoja kaikkea isompaakin on taas lisää laitettavaksi, jonnekin.



Ja kappas, mitä sieltä löytyikään. Tyhjää tilaa! Nyt vaan pitäs saada loputkin tuosta systeemistä purettua.  Puu, levy, puu, pahvi, puu, pahvi ja vielä kerran puu. Onkohan jollakulla jäänyt näitä kaikkea remontissa yli kun tuo tyhjä tila on pitänyt näin hyvin suojata?




Ei se kotelo ihan totaalisen tyhjä ollut. Sinne oli jätetty merkiksi 9.8.1988 Hamburger Abenblatt. Sarah ja Andrew olivat saaneet jälkikasvua.



P.S. Itse olen tainnut niillä main aloittaa viidennen luokan. Mulla oli siihen maailman aikaan Helkaman valkoinen kolmivaihteinen pyörä, joka oli tosi kovassa käytössä. Ei muuten tarvinut käyttää kypärää. (Vaikka nykyään tulee ihan alaston olo, jos meinaa pyörällä liikkeelle ilman kypärää.) Mitäs te ootte tehneet elokuussa 1988?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti